Roek de Uil is in diverse webwinkels (en op dit moment in diverse winkels in de regio Zoetermeer en Westland) te koop. Op bol.com zijn de eerste recensies geschreven en die zijn leuk om te lezen. Lezers geven ons gemiddeld 5 sterren. Daar zijn we erg blij mee. Een van de reacties inspireert ons voor een vervolg:

Na twee keer voorlezen is de nieuwsgierigheid naar het vervolg zeer groot bij mijn zoon; “Hoe gaat het verder? Vertel je morgen het volgende avontuur?”. Kortom, een geslaagde eerste versie van de avonturen van Roek en Woelie, die waarschijnlijk ook een hoofdrol zal krijgen in het vervolg.

 

Wil je alle recensies lezen op bol.com kijk dan op de pagina van Roek op bol.com. Je kan daar zelf ook je eigen recensie op kwijt.

Binnenkort zullen we alle recensies overnemen op onze eigen website.

——————————————

Roek de Uil is een prentenboek om voor te lezen aan kinderen tussen de 0 en 6 jaar oud. Maar oudere kinderen vinden het ook leuk om zelf te lezen. De illustraties spreken kinderen erg aan, door de simpele herkenbare vormen en natuurlijke kleuren. Inmiddels zijn meerdere vervolgdelen in de maak. In de komende delen beleven Roek met zijn vriendjes (waaronder Woelie) nieuwe avonturen in de herkenbare stijl.

Roek de Uil is een klassieker die niet mag ontbreken in de boekenkast, naast de bekende boeken over Nijntje, Pinkeltje, Wipneus en Pim, Jip en Janneke  en andere voorlees klassiekers.

 

 

Winkelwagen
Abonneren op berichten

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze site en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 604 andere abonnees